top of page

 ЗА НАС

СВЕТЛИНА ИМОТ  е създадена през 2011-та година. Екипът ни се състои от опитни, амбициозни и отлично обучени млади кадри, които ще отговорят на Вашите изисквания.
Стараем се да доказваме ежедневно своя професионализъм.  Повече от десет години  присъстваме на пазара на недвижими имоти и вече сме с утвърдено име в бранша.
Ще ви предоставим пълен пакет от консултантски услуги в сферата на недвижимите имоти. Посредничим в сделките със закупуване, продаване, отдаване или наемане на жилища, търговски обекти, парцели или земеделска земя на територията на Р. България.
С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: пълно посредничество при банково кредитиране през "Кредит Център" ООД -  най-големия кредитен посредник за България,  управление на имоти и строително-ремонтни дейности за реновиране и подобряване на състоянието на имота.
Предлагаме също и пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.

СОБСТВЕНИК

Таничка_edited.png

Таня Цветкова е основател и собственик на "Svetlina Real Estate". Започва работа в браншна още през 2006 г., като основател на строителна фирма. 
През 2011 г. основава собствена агенция за недвижими имоти. 

За да бъде максимално полезна на своите клиенти, през 2018 г. изгражда партньорски отношения с най-големия лицензиран кредитен консултант в България - "Кредит Център" ООД.

Стреми се да поддържа добри междуличностни отношения с всички свои служители и вярва в техните възможности.  Умее да създава работна среда, която показва загриженост за успеха и благополучието на хората.

УПРАВИТЕЛ

Мадлена Тодорова завършва средното си образование в град Плевен, завършвайки езикова гимназия с разширено изучаване на английски и руски език. Висшето си образование продължава в  Университет за национално и световно стопанство град София, специалност "Макроикономика". 
Стартира работа в бранша на недвижимите имоти през 2018 г.  и две години по - късно става част от "Svetlina Real Estate". 

Основната и цел е да накара клиентите да се чувстват сигурни при сключването на сделки с посредничеството на  "Svetlina Real Estate".
 

м2_edited_edited.png
CONTACT
bottom of page